Serie A Kenneth Jensen

- Mister du bolden, dræber jeg dig

Foto: Getty Images

Massimiliano Allegri med hårde ord til midtbanespiller i forbindelse med opgøret mod Udinese.

Af Kenneth Jensen

Den italienske storklub Juventus FC kan takke den snart kontraktfrie angriber Paulo Dybala for, at man lørdag vandt med 2-0 over Udinese. Angriberen stod for den ene af de to scoringer, mens midtbanespiller Weston McKennie lavede nummer to, men det er dagen derpå ikke det, der har trukket flest overskrifter.

I stedet er det Allegris ord mod midtbanespiller Adrien Rabiot i slutfasen af opgøret. 

Grundet pandemien var der blot 5.000 tilskuere til stede på stadion, og med så få på stadion, sker det nogle gange, at man fanger noget lyd fra aktørerne. 

Og det gjorde mikrofonerne også, da Adrien Rabiot havde bolden ved sidelinjen nær Massimiliano Allegri. Franskmanden var presset hårdt bagfra af to Udinese-spillere, da Allegri lige sørgede for lidt ekstra pres.

- Lad være med at satse. Mister du bolden, dræber jeg dig, skal Massimiliano Allegri have sagt til franskmanden ifølge italienske medier.

Det er naturligvis noget af et pres, og det er også en mildest talt interessant måde at tale til sine spillere.

Adrien Rabiot endte i øvrigt med at tabe bolden i situationen, der var godt to minutter inde i dommerens tillægstid. Så man må håbe, at Juventus' cheftræner ikke gør alvor af truslen.

Den franske midtbanespiller kom til Juventus i sommeren 2019 fra Paris Saint-Germain på en fri transfer. Han og Juventus ligger nummer fem i Serie A - tte point efter topholdet FC Inter.