Video : Tipsbladet
Serie A

Morten Hjulmand sammenlignes med Barcelona-ikon

Forud for det nært forestående skifte til Sporting CP bliver Morten Hjulmand nu sammenlignet med en spansk legende.

Efter en forrygende debutsæson i Serie A er Morten Hjulmand nu på vej til den portugisiske storklub Sporting CP, der angiveligt betaler 135 millioner kroner for den danske landsholdsbobler. 

Hjulmand skal afløse Manuel Ugarte, som Sporting CP har solgt til Paris Saint-Germain, og ifølge Corriere dello Sport-journalisten Dennis Magri kan Lissabon-klubben godt glæde sig til at se den 24-årige dansker i aktion. 

- Hjulmand er i stand til at levere balance og fysik, men han har også et godt blik for spillet. Han ved altid, hvor han skal aflevere bolden hen. Han er en næsten komplet fodboldspiller, som kan blive en profil for Sporting. Vi har at gøre med en kriger, siger Magri til Desporto ao Minuto.

- Han bliver starter hurtigt, hvis han ikke bliver det fra første dag. Han har en utrolig personlighed, og han passer perfekt til Sportings spillestil. 

Ifølge Dennis Magri kan Morten Hjulmand sammenlignes med en Barcelona-legende. 

- Hjulmand er en atypisk spiller, der er mere kendt for stabilitet end for opsigtsvækkende aktioner. Han er ikke en Pjanic eller en Matic. Jeg plejer at sammenligne ham med Busquets, selvfølgelig uden at sige, at de er på samme niveau. Han er en fodboldspiller, der kan det meste. 

Ifølge den portugisiske avis Record kan Morten Hjulmand se frem til en årsløn på lidt over otte millioner kroner i Sporting CP.