• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Mourinho om svag Roma-start: Jeg er ikke problemet

Foto: Getty Images

Roma har blot fået fem point efter de første seks kampe i Serie A i denne sæson.

Af Oliver Okstrøm

Jose Mourinho har igennem sin karriere været kendt for at have problemer i sin tredje sæson i de klubber, som han har været forbi. Nu er det tredje sæson i italienske Roma, og klubben er lige nu tættere på nedrykning end Europa efter en svag sæsonstart.

Nu minder han om, hvordan det hele så ud for kort tid siden ved lørdagens pressemøde forud for romernes kamp mod Frosinone.

- Jeg kan bare sige, at for tre måneder siden i Budapest (til Europa League-finalen red.) opførte folk sig som om, at det næsten var en tragedie, hvis jeg forlod dem, siger han og fortsætter:

- I sommer havde jeg det største, vildeste jobtilbud, som en træner nogensinde har haft i fodboldens historie, og jeg afslog det, fordi jeg gav mit ord til mine spillere, til Friedkin og til fansene, lyder det fra Roma-træneren.

Vanskelighederne i denne sæson mener han desuden ikke er hans skyld.

- Tre måneder senere ser det ud til, at jeg er et problem, men det vil jeg ikke acceptere. Jeg læser ikke aviser eller ser fjernsyn, men mine venner fortæller mig, at det er det, der bliver sagt. Jeg er ikke problemet. Tingene har mange faktorer. Du kan heller ikke sige, at én person er ansvarlig for sejre. Vi er alle sammen ansvarlige, fortæller Mourinho.

Portugiseren har kontrakt med Roma frem til sommeren 2024.

Til denne sæson har Mourinho fået tilsat Rasmus Nissen til truppen, og der har været meldinger om, at der kan være mere dansk på vej. Læs mere om det her.