Video : Tipsbladet
Serie A

Mourinho raser: Vil aldrig arbejde med ham igen

José Mourinho har ikke meget tilovers for Roma sportsdirektør Tiago Pinto.

Omtrent to et halvt år fik José Mourinho som cheftræner for Roma, inden den italienske klub i januar valgte at fyre den portugisiske trænerlegende. 

Romas sportsdirektør Tiago Pinto gav i sidste uge et interview, hvor han slog fast, at han altid var loyal overfor José Mourinho, men den portugisiske stjernetræner har tydeligvis ikke meget tilovers for sin gamle sportsdirektør.

- Jeg er overhovedet ikke interesseret i hans interviews. Jeg spilder ikke min tid på at læse dem eller lytte til dem. Jeg har ikke den mindste interesse. Kommer jeg nogensinde til at arbejde med Pinto igen? Helt sikkert ikke. I dette tilfælde er det ikke en mulighed, lyder det ifølge Corriere della Sera fra José Mourinho. 

Den tidligere Real Madrid- og Manchester United-boss vil ikke lægge skjul på, at han stadig har svært ved at forstå Roma-ledelsens beslutning. 

- Det er svært at forstå, hvordan en træner, der når frem til europæiske finaler i træk, bliver fyret. Det er det eneste mærkelige, siger Mourinho.

I forhold til sit næste job har José Mourinho endnu ikke taget en beslutning. 

- Lige nu er det intet nyt. Jeg har ikke en klub, jeg er fri, men jeg ønsker at arbejde. Til sommer ønsker jeg at arbejde igen. Man skal aldrig sige aldrig, især ikke i fodbold. Fodbold er mit liv, jeg kan være træner alle steder. Jeg har ingen problemer, lyder det fra José Mourinho. 

I sin tid i Roma nåede José Mourinho at vinde Conference League i sin første sæson, mens portugiseren i sin anden sæson førte Roma til Europa League-finalen, hvor romerne tabte til Sevilla efter straffesparkskonkurrence.