Video : Tipsbladet
Serie A

Napoli-boss: Jesper Lindstrøm er uegnet

Napolis cheftræner har nu gjort det klart, at Jesper Lindstrøm som spillertype slet ikke egner sig til at spille for Napoli.

Napoli spillede søndag sæsonens sidste kamp, og det blev endnu en kamp, hvor Jesper Lindstrøm måtte sidde på bænken fra første til sidste fløjt. 

Dermed er der sat punktum i en særdeles skuffende debutsæson i Serie A for den tidligere Brøndby IF-stjerne, der har fået minimal spilletid under alle de tre forskellige cheftrænere, som Napoli har haft i denne sæson. Og efter søndagens 0-0-kamp mod Lecce kom Francesco Calzona så med en ny kontant melding om Jesper Lindstrøm, som Napoli-cheftræneren åbenlyst ikke har fidus til. 

- Man kan ikke tale om stærke eller mindre stærke spillere, men om egnede og uegnede spillere. Lindstrøm er eksempelvis uegnet til at spille for et hold som Napoli, som spiller på de forreste 30 meter af banen, lød det ifølge Spazio Napoli fra Francesco Calzona. 

Dermed har Calzona endnu en gang gjort det klart, hvad han tænker om Jesper Lindstrøm. Allerede i sidste uge udtalte cheftræneren, at danskeren vil få svært ved at spille sig på holdet i Napoli, fordi han ikke har de rette karakteristika som spiller. 

Jesper Lindstrøm var Napolis dyreste indkøb sidste sommer, hvor den syditalienske storklub betalte et godt stykke over 200 millioner kroner for den 24-årige dansker, der havde været en stor profil i Eintracht Frankfurt de forudgående sæsoner. 

Heldigvis for Jesper Lindstrøm var søndagens kamp Francesco Calzonas sidste som Napoli-cheftræner. Calzona blev hentet ind som en midlertidig løsning, da Napoli i februar fyrede Walter Mazzarri. 

Spørgsmålet er dog alligevel, om Jesper Lindstrøm overvejer at forlade Napoli efter en generelt skuffende sæson, hvor han blot opnåede sammenlagt 412 minutters spilletid i Serie A. 

Loading Poll...