Video : Tipsbladet
Serie A

Napoli-ejer har klart Lindstrøm-krav til ny træner

Napolis ejer er angiveligt kommet med et klart krav til klubbens nye træner: Få gang i Jesper Lindstrøm.

Det har ikke været nogen stor sæson for Jesper Lindstrøm indtil videre. Siden sommerskiftet til Napoli er den driblestærke offensivspiller blot startet inde i én kamp og oftest har han måttet tage til takke med korte indhop.

Nu kan der komme nye boller på suppen, efter at Walter Mazzarri for nylig afløste Rudi Garcia på trænerposten.

Tuttomercatoweb citerer avisen Corriere dello Sport, der skriver, at klubejer Aurelio De Laurentiis blandt andet har stillet Walter Mazzarri et specifikt krav: Få gang i Jesper Lindstrøm, og få ham på banen.

Det var da heller ikke småpenge, Aurelio De Laurentiis og Napoli kastede efter “Jobbe” i sommer. Med et prisskilt på godt 30 millioner euro, svarende til 225 millioner kroner, er danskeren et stort indkøb af klubben.

Og hidtil har der altså ikke været meget valuta for pengene med nul mål og nul assister fra den danske dribler. 

I legendes fodspor?
Spørgsmålet er så, hvor Walter Mazzarri vil bruge Jesper Lindstrøm. Den italienske træner spiller som regel et system med et tremandsforsvar og uden deciderede kanter, som Napoli ellers har brugt Lindstrøm som i denne sæson.

Men journalisten Vincenzo D'Angelo, der dækker Napoli for Gazzetta dello Sport, gav for nylig sit bud på, hvor Lindstrøm kan spille, i et interview med Tipsbladet.

- Han (Mazzarri, red.) siger, han vil spille 4-3-3, som præsidenten ønsker det, men han har altid spillet 3-4-2-1 eller 3-5-2, og jeg tror også, han vender tilbage til det system.

- Lindstrøm kan spille længere fremme i en mere central rolle, ligesom Hamsik gjorde dengang! Jeg ser det som en mulighed nu her. At Mazzarri er kommet til er bedre for Lindstrøm, end da Garcia var der, lød den lovende melding fra D’Angelo.

Hamsik er Marek Hamsik, der fra 2007 til 2019 var en sand stjerne i Napoli. Midtbanespilleren nåede mere end 500 kampe, 100 mål og 100 assister for den syditalienske klub.