• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Napoli-legende ved skillevej: Vi vil alle græde

Foto: Getty Images

Det ser ud til, at Dries Mertens og Napolis veje skilles til sommer efter knap ti års ægteskab.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Dries Mertens har de seneste knap ti år været en force i Napoli-angrebet, hvor det er blevet til 143 scoringer siden skiftet fra PSV i 2013.

Men nu ligner det efterhånden et exit for den 34-årige skarpretter, der har kontraktudløb til sommer. Napoli har mulighed for en option på yderligere et år, men det lader ikke til, at klubben har i sinde at benytte sig af den, skriver det belgiske medie voetbalkrant ifølge Corriere Dello Sport:

- Jeg fornemmer, at et farvel er en mulighed. Når det sker, så vil alle i familien græde. Mig selv, min kæreste og sågar vores barn. Jeg er glad her, men også realistisk nok til at vide, at klubben ikke har behov for mig længere, siger han.

Mertens vil gerne blive længere, og har sågar tilbudt Napoli at tilbagebetale dele af hans løn, for at de aktivere optionen for yderligere et års samarbejde:

- Jeg er ikke interesseret i at lave penge. At blive hos Napoli har førsteprioritet, siger han.

Dries Mertens kan således blive den anden store Napoli-profil, der siger farvel i dette år. Tidligere i januar skrev Lorenzo Insigne under med Toronro FC. Han spiller dog sæsonen færdig i Napoli, inden han tilslutter sig sit nye canadiske mandskab til sommer.