Foto: IMAGO
Serie A

Lavede ændring: Det fik Lindstrøm til at blomstre

Napolis cheftræner kan nu se, hvad der skal til for at få det bedste ud af Jesper Lindstrøm.

Jesper Lindstrøm fik søndag eftermiddag lavet sit første oplæg for Napoli siden skiftet til de italienske mestre i sommerens transfervindue. Det skete i kampen mod Verona, hvor han kom ind efter lidt mere end en times spil.

Herefter blev der sat gang i sagerne for napolitanerne, og cheftræner Walter Mazzarri fortalte i et interview med DAZN efter kampen.

- Han er kommet fra en udenlandsk liga, hans rolle er ikke helt klar, så han havde brug for tid til at tilpasse sig. Da jeg flyttede ham ud (på kanten red.) og Kvaratskhelia ind centralt, virkede det som om, han blomstrede, fortæller trænerne og fortsætter:

- Problemet er, at hvis han gør det godt i den rolle, vil han have svært ved at skubbe Kvara væk. Vi kan ændre tingene taktisk, det vil vi se, lyder det fra Mazzarri.

Assisten fra Lindstrøm kom efter 79 minutters spil, hvor han kom ind fra venstresiden og lavede en smart finte med at stå på bolden, som snød hans direkte modstander. Derefter placerede han en flad bold for Cyril Ngonge, som udlignede til 1-1.

Sejrsmålet kom fra Kvaratskhelia med tre minutter tilbage af kampen.

- Når du kæmper, er det endnu mere behageligt at vinde til sidst. Nej, i virkeligheden ville det have været bedre at tage en tidlig føring og få det gjort uden at lide, fastslår Walter Mazzarri.

Mestrene fra Napoli er nu på syvendepladsen i Serie A.