Napoli udbygger: Nu er de 13 point foran i Serie A

Indskiftede Giovanni Simeone blev matchvinder kort før tid, da Napoli slog Roma med 2-1 i Serie A.

Napoli har kurs mod klubbens første mesterskab 32 år.

Hjemme på Stadio Diego Armando Maradona slog holdet søndag formstærke Roma 2-1 i en nøglekamp.

Den brandvarme ligatopscorer Victor Osimhen lavede et fremragende mål i første halvleg, og kort før tid blev indskiftede Giovanni Simeone matchvinder, efter at Stephan El Shaarawy havde udlignet.

Med sejren har Napoli hele 13 point ned til sin nærmeste forfølger i Serie A, Inter, med 18 runder tilbage af sæsonen. Roma er i et tæt forfølgerfelt nummer seks med 16 point op til Napoli.

Den georgiske driblekonge Khvicha Kvaratskhelia åbnede opgøret med en stor misbrugt chance, og han var også manden med oplægget, da Osimhen efter 17 minutter bragte hjemmeholdet på 1-0 med et fantastisk mål.

Efter glimrende småspil slog Kvaratskhelia bolden ind til nigerianeren tæt under mål. Og selv om Osimhen var presset, tæmmede han bolden med først brystet og så knæet, inden han hårdt flugtede den ind bag en prisgivet Roma-keeper.

Derudover var første halvleg en forholdsvis lige omgang uden en masse åbne chancer.

Roma lagde hårdt fra land i anden halvleg, men fik ikke noget ud af anstrengelserne i en ellers god periode.

I stedet var Hirving Lozano tæt på 2-0, inden Roma alligevel fik udlignet med et kvarter tilbage, da Stephan El Shaarawy stødte bolden over stregen ved bageste stolpe efter et indlæg.

Det lignede dermed en pointdeling, men Napoli er flyvende, og efter 86 minutter førte fremragende og tålmodigt opspil til, at den polske kreatør Piotr Zielinski fandt angriberen Giovanni Simeone.

Argentineren fik tid og plads til at vende og sparke Napoli på 2-1, og dermed et stort skridt nærmere mesterskabet.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE