Video : Tipsbladet
Serie A

Nissen efter Roma-kamp: Meget varmt for en som mig

Rasmus Nissen Kristensen skal vænne sig til de høje temperaturer i det italienske.

Rasmus Nissen Kristensen skal i den kommende sæson tørne ud for AS Roma, som forleden hentede danskeren på en lejeaftale fra nedrykkede Leeds United.

Den 26-årige forsvarsspiller fik fredag lov til at vise sig frem for første gang i Roma-trøjen, da Jose Mourinhos tropper fredag spillede træningskamp mod Serie C-klubben Latina.

Kristensen startede ude, men spillede anden halvleg. Roma vandt opgøret med 6-0, og efter kampen var den danske landsholdsspiller meget træt.

- Jeg forsøger at finde mig til rette på trods af, at det er meget varmt for sådan en som mig, der kommer fra Skandinavien. Jeg er blevet godt modtaget, og kan ikke vente med for alvor at komme i gang, sagde wingbacken ifølge La Gazzetta dello Sport. 

- Jeg ankom mandag. Vi arbejder meget med det fysiske lige nu, som det skal være de første dage. Indtil videre går det godt, jeg nyder at være med holdet og nyder byen.

Om sin portugisiske cheftræner Mourinho sagde Kristensen.

- Han forventer, at jeg hjælper holdet og er en af mulighederne til pladsen på højre. Det vigtigste for ham er at kæmpe for holdet og for sine holdkammerater. Det er præcis derfor, jeg kom hertil.

- Tre- eller femmandsbagkæde er det, der passer bedst til mine karakteristika som en offensiv back, hvor mine kvaliteter kommer til syne. Jeg kan naturligvis også spille i en firemandsbagkæde.

Roma spiller første Serie A-kamp mod Salernitana den 20. august.