Video : Tipsbladet
Serie A

Nu anker Pogba sin karantæne: Jeg er i chok

Paul Pogba fik tidligere i dag tildelt fire års karantæne, efter at være blevet testet positivt for doping, men nu anker den franske verdensstjerne dommen.

Paul Pogba er alt andet end tilfreds. 

Det forstår man da også godt. Tidligere i dag kom det nemlig frem, at der venter ham en karantæne fra fodbold på fire år for ulovlig brug af doping. 

En dom, der ikke falder i god jord hos hovedpersonen selv.

- Jeg er i dag blevet informeret om beslutningen, og jeg mener, at dommen er forkert. Jeg er trist, chokeret og har fået mit hjerte knust over, at alt, hvad jeg har bygget op i min karriere, er blevet taget fra mig, lyder det fra den franske verdensstjerne på sin Instagram-profil. 

Pogba selv mener nemlig ikke, at han har snydt. Og derfor har han nu valgt at anke dommen.

- Som en proffessionel sportsmand, ville jeg aldrig gøre noget for at forbedre mine præstationer ved at bruge ulovlige hjælpemidler. Jeg har aldrig snydt eller disrespekteret mine kollegaer, siger Paul Pogba og tilføjer.

- Som en konsekvens af den beslutning, der er blevet truffet i dag, har jeg valgt at anke dommen til sportsdomstolen, afslutter Pogba på det sociale medie. 

Paul Pogba skiftede i sommeren 2022 fra Manchester United til Juventus, hvor han også begyndte sin aktive seniorkarriere. Siden er det dog ikke blevet til den samme succes. I denne sæson står den dopingramte franskmand kun noteret for 52 minutter fordelt over to kampe.