Video : Tipsbladet
Serie A

Nu intensiverer de jagten på Romelu Lukaku

Chelsea står til at lide et markant økonomisk tab, efter at klubben for to år siden brugte 850 millioner kroner på Romelu Lukaku.

Han har tre år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, men Romelu Lukaku har sandsynligvis spillet sin sidste kamp for London-klubben. 

Den 30-årige Lukaku er i de seneste dage blevet rygtet til både Al-Hilal og Juventus, men ifølge La Gazzetta dello Sport arbejder Inter hårdt på at hente belgieren tilbage på en permanent kontrakt. 

Romelu Lukaku var i sidste sæson udlejet til Inter fra Chelsea, hvor belgieren efter et skuffende år begyndte at finde formen i slutningen af sæsonen. 

Chelsea og Inter er dog stadig et godt stykke fra hinanden i forhandlingerne om Lukaku, skriver La Gazzetta dello Sport. Premier League-klubben holder nemlig fast i en minimuspris på omtrent 335 millioner kroner. 

Omvendt ønsker Inter ikke at betale mere end 260 millioner kroner for Romelu Lukaku, som man i 2021 solgte til Chelsea for omtrent 850 millioner kroner.

Inter forhandler i øjeblikket med Manchester United om målmanden André Onana, der forventes at indbringe Milano-klubben mindst 370 millioner kroner. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport har Romelu Lukaku afvist et skifte til Al-Hilal, der ellers var klar til at betale Chelsea 370 millioner kroner for den store angriber.