• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Ny Fiorentina-ejer vil gøre alt for at holde på guldfugl

Foto: Getty Images

Som noget af det første i sit nye embede lover Fiorentinas nye ejer, at han vil gøre alt, hvad der står i hans magt, for at holde på Federico Chiesa.

Af Nicklas Grodt Degn

Fiorentina har fået ny ejer i amerikanske Rocco Commisso, og han er ikke sen til tale sig vej ind i de florentinske fans’ hjerter.

Som noget af det første efter overtagelsen af klubben fra Della Valle-familien er Commisso nu ude og sige, at han ingen intention har om at miste Violas bedste salgsobjekt.

- Jeg vil gøre alt, hvad der er muligt, for at holde på Chiesa, siger Commisso til Sky Sport Italia med henvisning til den 21-årige fløjspiller Federico Chiesa.

Om overtagelsen af Fiorentina siger den nye ejer:

- Jeg er meget glad. Vi ordnede det hele på tre uger, jeg tror, det er rekord for italienske fodbold.

69-årige Rocco Commisso er født i Italien. Han har tjent sin milliardformue takket være tv-udbyderen Mediacom. Han ejer i forvejen det amerikanske fodboldhold New York Cosmos, der er bedst kendt for at have haft Pele på lønningslisten.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.