Ny Juventus-nedtur: Skuffer i lokalderbyet

Juventus måtte lørdag aften nøjes med 2-2 mod Torino i Derby della Mole

Der var dømt lokalderby, da Torino lørdag aften fik besøg af Juventus i Serie A.

Klubberne kæmper i hver sin ende af tabellen, og kampen kom livligt fra start. Efter blot få minutter var Alvaro Morata tæt på at bringe gæsterne i front, og ikke længe efter blev det også farligt i den anden ende.

Her sparkede Rolando Mandragora snært forbi den ene oppasser.

Det blev dog Juventus, der først kom på måltavlen. Gæsterne spillede sig flot igennem hjemmeholdets højreside i det 13. minut, og til sidst kunne Federico Chiesa sparke bolden gennem benene på Torino-keeper Salvatore Sirigu. 1-0.

Et lille kvarters tid senere blev der så bragt balance i regnskabet.

Wojciech Szczęsny måtte give en returbold på et Torino-langskud, og denne kom Antonio Sanabria først på. Han befandt sig tæt under mål og kunne uden problemer heade 1-1-scoringen i nettet.

1-1 var også stillingen efter de første 45 minutter.

Der skulle til gengæld gå blot 15 sekunder af anden halvleg, før Torino havde scoret igen. Dejan Kulusevski spillede en horribel bold hen i fødderne på Sanabria, der driblede ind i Juventus-feltet, og med sit venstreben passerede han Szczęsny ved nærmeste stolpe. Polakken så i situationen ikke alt for godt ud.

Så måtte Juventus på jagt efter en udligning, og både Chiesa og Cristiano Ronaldo havde gode forsøg i de efterfølgende minutter.

Efter 79 minutter havde den portugisiske stjerne sågar også bolden i nettet, men han fik først sin scoring annulleret for offside. Efter VAR-gennemsyn blev dommen imidlertid omstødt, og så stod det 2-2.

Kort efter sparkede Rodrigo Bentancur også på stolpen.

Men det forblev ved 2-2, hvorfor Juventus må nøjes med et enkelt point, mens Torino henter en vigtigt point i bundkampen.