• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A /ritzau/

Ny Juventus-optur: Slår Lazio efter stærk indsats

Foto: Getty Images

Moise Kean scorede to gange, inden Arkadiusz Milik sørgede for en 3-0-sejr til Juventus over Lazio.

Af /ritzau/

Juventus er vågnet op til dåd.

Søndag aften snuppede klubben sin sjette sejr på stribe. Hjemme i Torino var Juventus overlegen mod Lazio, der blev sendt hjem til Rom med et nederlag på 0-3.

Moise Kean stod for de to første scoringer, som faldt på hver sin side af pausen, inden Arkadiusz Milik lukkede festen. Kean kunne især takke Lazio-keeper Ivan Provedel, som så svag ud i forbindelse med begge Keans mål.

Med sejren kravler Juventus forbi netop Lazio i Serie A-tabellen. Klubben, der fra 2012 til 2020 vandt ni italienske mesterskaber på stribe, er nu oppe på tredjepladsen. Lazio dumper ned på fjerdepladsen.

Det bliver der ikke lavet om på lige foreløbig. Klubfodbolden på øverste niveau holder således pause, fordi VM i fodbold begynder 20. november.

Aftenens første fuldtræffer landede i nettet efter 43 minutter, da Adrien Rabiot sendte en høj bold frem på banen.

Moise Kean løb den op, og fordi Ivan Provedel var kommet alt for langt ud af Lazio-målet, tippede Kean bolden over ham og ind i det tomme mål.

Ni minutter inde i anden halvleg udnyttede angriberen en ripost.

Filip Kostic sparkede på mål langt udefra, og Provedel så sig nødsaget til at bokse bolden ud midt i feltet, hvor den landede hos Kean, der igen scorede i tomt net.

Det sidste søm blev slået i Lazio-kisten, da Federico Chiesa sparkede bolden fladt ind foran mål, hvor polske Arkadiusz Milik umarkeret fik lov at sætte liv i netmaskerne.

/ritzau/