• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Pressen passer på Eriksen: Der er skruet ned

Foto: Getty Images

Sjældent har den italienske presse været så respektfulde, lyder det.

Af Oliver Okstrøm

Før 12. juni var Christian Eriksen inde i en fremragende periode af sin karriere. Han havde lige vundet mesterskabet med Inter, hvor han spillede en betydende rolle, og nu skulle han spille EM på hjemmebane med Danmark.

Historien derefter er velbeskrevet, og udmeldinger fra og om Christian Eriksen har været minimale. Selv den til tider voldsomt nærgående italienske presse har vist sig fra deres gode side, når det kommer til Eriksen. Det fortæller den italienske journalist Simone Rovera til B.T.

- Jeg tror, at tavsheden i hvert fald i Italien handler om respekt for Eriksens situation. Italien står nogle gange for nogle af de vildeste historier om fodbold i aviserne, men omkring Eriksen er der blevet skruet ned for det, siger han og fortsætter:

- Spekulationerne var der især i starten, men siden er der ikke blevet skrevet meget. Det er længe siden, jeg har set så stor respekt fra den italienske presse, lyder det fra Rovera.

Han fortæller endvidere, at fansene i Milano ogås har været gode til at lade Eriksen passe sig selv, men danskeren tager sig dog tid til dem, som kommer hen, hvor alt sker i respekt. 

Det er da også set på Instagram, hvordan han i Ikea i Odense har mødt en dansk fan, hvor han stillede pænt op til et billede. 

På det seneste er der kommet en historie om, at der vil komme en udmelding om Christian Eriksen til december. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020