Video : Tipsbladet
Serie A

Presset Lindstrøm-træner får en ny chance

Jesper Lindstrøms franske træner ser ud til at undgå en fyreseddel.

De er startet lidt skidt i den italienske liga, ligesom der har været problemer mellem træner Rudi Garcia og angriber Victor Osimhen. Summen af alle problemerne har betydet, at Rudi Garcia i denne uge har været rygtet fyringstruet, selv om han ikke har haft mange dage i spidsen for klubben.

Han blev ansat i sommer som afløser for Luciano Spaletti, der i sikker stil vandt et mesterskab til Napoli og nu er blevet italiensk landstræner.

Der har været rygter om, at Napoli har været interesseret i at sætte enten Antonio Conte eller Igor Tudor ind som træner, men nu lader det til, at franske Rudi Garcia får en ny chance.

Napoli tabte senest med 1-3 til Fiorentina og er nummer fem i den bedste italienske række, og der har altså også været udfodringer med spillertruppen.

Danske Jesper Lindstrøm har ikke spillet meget, og så er der altså balladen med Victor Osimhen, der var meget utilfreds med at blive udskiftet i en kamp.

Men ifølge Calciomercato og Goal Italia står Rudi Garcia til at få en chance for at vende det tingene. Den næste måned bliver afgørende for franskmanden, der gerne skal have holdet til at ligne det, der i sidste sæson vandt det italienske mesterskab.

Indtil videre har det været meget ulig det, man så i sidste sæson.

Foruden femtepladsen i Serie A ligger SSC Napoli nummer to i Champions League-gruppespillet, hvor man har slået Braga og tabt til Real Madrid.