• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Obaida El-Itr

PSG presser på: Det har Roma lovet Mourinho

Foto: Getty Images

I håb om at holde på Jose Mourinho vil AS Romas hente disse profiler.

Af Obaida El-Itr

Selvom Ligue 1-klubben PSG vinder det franske mesterskab, er det planen at give cheftræner Christophe Galtier sparket, når sæsonen er spillet færdig.

I hovedstadsklubben har man ikke været tilfreds med indsatsen i Champions League, og i den hjemlige liga har præstationerne heller ikke været overbevisende, selvom Lionel Messi og co. fører med seks point ned til Lens.

Ifølge en række medier er PSG i fremskredne forhandlinger med AS Roma-cheftræner Jose Mourinho, men Rom-klubben ønsker på ingen måde at sige farvel til portugiseren. Derfor er den tidligere Chelsea-manager også blevet lovet et par forstærkninger frem mod den næste sæson.

Serie A-klubben vil ifølge mediet O Jogo hente Frankfurt-forsvarsspiller Evan N'dicka og Lyon-midtbanespiller Houssem Aouar. Det skulle efter sigende være to spillere, som Mourinho længe har været interesseret i.

Begge spillere har dog kontraktudløb til sommer, og hvis de ikke forlænger, kan de skifte til den italienske hovedstadsklub kvit og frit.

Aouar var tidligere en meget eftertragtet spiller, men i indeværende sæson er han faldet lidt fra den, og derfor kan Roma udnytte, at de største klubber muligvis har trukket følehornene til sig.

Til gengæld er en række topklubber angiveligt interesserede i N'dicka, herunder Manchester United.

Sidste sæson vandt Roma Conference League, og i år er klubben nået til finalen i Europa League.