Video : Tipsbladet
Serie A

Revser Christensen-køb: Havde gået en anden vej

Tidligere Serie A-målmand Gianluca Berti er ikke ovenud imponeret over Oliver Christensen, der kom til Fiorentina i sommer.

Oliver Christensen eller 'Gribben fra Kerteminde', som han ynder at blive kaldt, har fået en svær start på tilværelsen i italiensk fodbold. 

Den danske målvogter har blot stået mellem stænger to gange for Fiorentina i Serie A - og her han lukket hele seks mål ind.  Christensen har desuden til gode at vinde en fodboldkamp i Fiorentina-trøjen.

For at gøre det endnu værre er den nærmeste konkurrent Pietro Terracciano startet lovende - den garvede italiener har stået i de øvrige kampe, hvor Fiorentina har vundet fem ud af seks. 

Det er ikke en heldig statistik set med danskerens briller, og den tidligere Fiorentina og Serie A-målmand Gianluca Berti mener da også, at det var en fejl at købe Christensen fra Hertha Berlin. 

- Christensen? Jeg ville have truffet et andet valg. De havde god tid til at hente en målmand, der kunne udfordre Terracciano, hvis de ønskede at hæve barren. Terracciano har kun været førstemålmand i Fiorentina; han er en stabil målmand, og med den tankegang kunne Cerofolini have været ligeså god som Christensen nu, fortæller han til italiensk radio ifølge Violanews.

Berti, der har vogtet buret for et hav af italienske klubber, refererer til den 24-årige italienske målmand Michele Cerofolini, der er udklækket i Fiorentinas akademi. 

Italieneren har været på et hav af lejeophold i det italienske ligasystem og har aldrig rigtig slået sig fast på holdet i Fiorentina. 

Han blev derfor solgt i sommer til Frosninone, og her blev Christensen så hentet ind som erstatning.