Riza Durmisis Lazio vinder den italienske pokalturnering

Det lignede længe en 0-0'er med efterfølgende forlænget spilletid, men så tog Lazios Sergej Milinkovic-Savic og Joaquin Correa fat i pokalfinalen mod Atalanta.

Lazio har i denne sæson haft svært ved at få tingene til at køre, men onsdag aften fik Rom-klubbens fans noget stort at juble over, da den italienske hovedstadsklub vandt Coppa Italia for syvende gang i klubbens historie.

Det skete efter en 2-0-sejr over Atalanta på Stadio Olimpico, hvor finalen spilles hvert år.

Selvom der blev scoret to kasser i kampen, så skulle de fremmødte fans vente længe på det første mål, selvom der da var muligheder. Eksempelvis havde Atalanta noget, der minder om en femdobbelt mulighed i første halvleg, hvor de ikke fik scoret.

Det begyndte at ligne forlænget spilletid mere og mere, men med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid steg Lazios ubestridt største stjerne Sergej Milinkovic-Savic op blandt venner og fjender ved et hjørnespark og headede Lazio foran med 1-0.

I sidste minut af den ordinære spilletid stak Joaquin Correa alene afsted i et kontrastød, hvor han satte et par Atalanta-spillere af og lukkede opgøret med sin scoring til 2-0. Kort efter kunne Lazio med Riza Durmisi, der var på bænken hele kampen, fejre pokaltitlen.

Slutfløjtet var desuden også den italienske topdommer Luca Bantis sidste, da han nu falder for aldersgrænsen, der er på 45 år i Italien.