Ros til Simon Kjær efter AC Milan-mareridt

De italienske mestre fra AC Milan løb tirsdag ind i en ydmygelse mod Lazio, hvor Simon Kjær blev sendt i aktion midt i første halvleg.

Det endte med guld i sidste sæson, men Simon Kjær og AC Milan ser ikke ud til at forsvare mesterskabet i denne sæson.

Tirsdag løb Milano-klubben ind i en decideret afklapsning i Rom, da Stefano Piolis tropper tabte med hele 4-0 til Lazio. Simon Kjær blev sendt på banen efter 24 minutter, da Lazio var foran med 1-0, men den danske landsholdskaptajn kunne altså ikke vende skuden for AC Milan.

I de italienske medier er det dog primært forsvarskollegaerne Davide Calabria og Pierre Kalulu, der får en hård medfart, mens Simon Kjær får lidt bedre karakterer.

- Han viste i det mindste stolthed, skriver Calciomercato således om Simon Kjær.

La Gazzetta dello Sport roser Simon Kjær for at lukke flere Lazio-chancer ned.

- Sendt i aktion for at begrænse skaderne. Fik blokeret to farlige Zaccagni-chancer. Rollen i 3-0-målet trækker dog ned. Også han var ramt psykisk, skriver La Gazzetta dello Sport.

Corriere della Sera konstaterer, at Simon Kjær ikke var oppe i omdrejninger, og at danskeren også kastede håndklædet i ringen på AC Milans mareridtsaften.

Eurosport roser Simon Kjær for at frarøve Mattia Zaccagni en scoring, mens danskerens passive rolle i 4-0-målet dog påpeges.

Med nederlaget til Lazio ligger AC Milan på andenpladsen i Serie A, 12 point efter topholdet Napoli.