Video : Tipsbladet
Serie A

Roser 'arbejdsnarkomanen' Frendrup: Han er vigtig

Morten Frendrup bliver rost af sin cheftræner i Serie A-klubben Genoa.

Med det store skifte til Napoli har der i denne sæson været stort fokus på Jesper Lindstrøm, men lige i øjeblikket er der faktisk en anden tidligere Brøndby-profil, der har mere succes i Serie A. 

Morten Frendrup har nemlig spillet fra start i alle Genoas kampe i denne sæson, hvor den 22-årige dansker generelt har fået ros for sine præstationer for oprykkerne. 

Også Frendrups cheftræner, den tidligere AC Milan-målræv Alberto Gilardino, har nu udtalt sig i særdeles positive vendinger om den tidligere Brøndby-spiller. 

- Han er en dynamisk spiller, som helt sikkert kan bruges på flere forskellige positioner på midtbanen. Han reflekterer holdets karakteristika, og han er en vigtig spiller, lyder det, ifølge Tuttomercatoweb, fra Alberto Gilardino. 

Tuttomercatoweb fremhæver endvidere Frendrups alsidighed, som er kommet til udtryk ved, at danskeren har spillet som både fløj, back og midtbanespiller i løbet af sin tid i Italien. 

Tuttomercatoweb peger på, at Frendrups vigtighed især kan læses ud af danskerens spilletid, hvor han typisk spiller fra første til sidste minut.

Mediet beskriver afslutningsvist Morten Frendrup som 'arbejdsnarkomanen' på Alberto Gilardinos Genoa-mandskab.