Foto: IMAGO
Serie A

Sender stikpille til Simon Kjær

Den italienske journalist og fodboldkommentator Riccardo Trevisani er ikke den største beundrer af Simon Kjær.

Simon Kjær har lidt uvant været fast mand på AC Milans holdkort den seneste tid. 

Det skyldes i særdeleshed, at lazarettet er fyldt til randen med forsvarsspillere i den italienske modeby, og her har Kjær så trådt til. 

Den danske landsholdsspiller har startet på plænen de sidste otte kampe, hvor det sådan set også er gået fortrinligt for Milan. 

Her har man vundet seks og spillet to uafgjorte, hvilket har bragt den italienske topklub op på en foreløbig tredjeplads. 

Det er dog ikke alle, der er lige imponeret over AC Milans præstationer. 

Den kendte italienske journalist og fodboldkommentator, Riccardo Trevisani, der har over 150 tusinde følgere på det sociale medie X, er nemlig ikke overbevist af forsvarsspillet hos de de rød- og sortklædte. 

- Jeg kan godt lide, hvor modigt Milan spiller. For mig er point og sejre kommet, netop fordi de scorer og angriber meget. I forhold til de mange indkasserede mål: lad os se, hvad der ville ske, hvis de andre hold også spillede uden forsvar og med unge spillere. Med Gabbia og Kjær, med al respekt, er det noget andet sammenlignet med Tomori og Thiaw. Selv Real Madrid og City ville indkassere mål med det forsvar, fortæller Trevisani i et interview med den italienske journalist Carlo Pellegatti. 

Og der er noget om snakken, når Trevisani fremhæver, at Milan har lukket mange mål ind. 

I de sidste tre kampe har de forsvarende italienske mestre indkasseret seks mål.