• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A RITZAU

Simon Kjær-hyldest fylder i sikker AC Milan-sejr

Foto: Getty Images

Holdkammeraterne sendte støtte til den skadede dansker og tog en vigtig sejr på 2-0 mod Salernitana.

Af RITZAU

Det er ikke kun i Danmark, at landsholdsanfører Simon Kjærs korsbåndsskade i onsdags har fyldt. Også i hans klub, AC Milan, har det påvirket holdkammeraterne.

I lørdagens Serie A-kamp mod Salernitana, som blev vundet med 2-0, blev der sendt støttende hilsner til den danske holdkammerat både før og under kampen.

Hele holdet varmede op i hvide t-shirts, hvorpå der stod "Forza Simon" som en hilsen til deres uheldige holdkammerat.

I mandags blev Kjær både kåret som verdens 18.-bedste fodboldspiller i 2021 ved Ballon d'Or-kåringen og hyldet for sin hurtige redningsindsats, da Christian Eriksen faldt om med hjertestop i Parken ved sommerens EM-slutrunde.

Bare to dage senere nåede midtstopperen kun at spille omkring et minut af udekampen mod Genoa. Han kom skævt ind i en tackling og ødelagde sit ene korsbånd i knæet.

Den slags skader plejer at holde spillere ude i minimum et halvt år, og derfor kan han muligvis misse resten af indeværende sæson.

Det gør ondt på holdkammeraterne, og Alexis Saelemaekers sendte også en hilsen til Kjær, da han scorede til 2-0 mod Salernitana.

Den 22-årige belgier fejrede scoringen ved at løbe ud til sidelinjen. Her lå der en spilletrøje med Kjærs navn og nummer på, som midtbanespilleren løftede op og holdt frem.

2-0-scoringen faldt efter 18 minutters spil, efter at Franck Kessie havde åbnet målscoringen allerede efter fem minutters spil.

De to hurtige mål punkterede det meste af spændingen i kampen, for trods et par tilløb til chancer, blev gæsterne aldrig for alvor farlige.

Sejren sender Milan op på førstepladsen i Serie A med 38 point for 16 kampe. Det er to point mere end Napoli, som har spillet en kamp mindre.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020