• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ritzau

Simon Kjær så til fra bænken i AC Milans sejr

Foto: Getty Images

Simon Kjær så til fra udskiftningsbænken, da AC Milan slog Fiorentina på et sejrsmål i tillægstiden.

Af Ritzau

Simon Kjær kommer næppe til at møde op i den danske VM-lejr med ømme stænger.

Landsholdsanføreren fik nemlig præcis nul minutter på banen for AC Milan, der søndag aften lidt heldigt besejrede Fiorentina med 2-1 efter et sejrsmål i overtiden.

Dermed fortsatte han de seneste ugers rytme med kun at spille i hver anden kamp for den italienske storklub. Kjær var således med fra start, da Milan midt på ugen mødte Cremonese.

Fra sin plads i periferien kunne den danske midterforsvarer se sit hold få en fin start mod Fiorentina med en scoring af Rafael Leao allerede i kampens andet minut.

Men festen varede ikke ved. Det er ikke uden grund, at gæsterne havde vundet de tre seneste ligakampe, og holdet fra Toscana viste sig som en ligeværdig modstander.

Knap en halv time inde i opgøret fik Fiorentina udlignet ved den tjekkiske midtbanemand Antonín Barák, og jævnbyrdigheden holdt ind i anden halvleg.

Milan har dårligt råd til pointtab i en sæson, hvis man skal holde bare nogenlunde trit med det suveræne førerhold, Napoli. Men til slut var det ved at gå helt galt.

I den ordinære spilletids sidste minut blev Milan-målmand Ciprian Tatarusanu overlistet af en afslutning fra Jonathan Ikone. Fikayo Tomori havde dog forudset faren og fik raget bolden væk på målstregen.

I stedet lykkedes det Milan at bjærge alle tre point med hjælp fra gæsternes Nikola Milenkovic. Efter hård kamp i feltet ramte bolden lidt tilfældigt den serbiske landsholdsstopper og fortsatte ind i målet.

Med sejren reducerede milaneserne hullet op til Napoli i tabellen til otte point.

/ritzau/