Video : Tipsbladet
Serie A

Simon Kjærs stemme vejer tungt i AC Milan

Simon Kjær er endelig tilbage på grønsværen, og det samme er han i omklædningrummet, hvor han har en vigtig stemme ifølge hans holdkammerat.

Otte måneders fravær har nået sin ende for danske Simon Kjær, der søndag gjorde comeback i en testkamp mod Marseille.

Forsvarsspilleren fik det sidste kvarter på banen, da han afløste Fikayo Tomori, og dermed kunne han afløse flere måneders genoptræning på grund af en alvorlig knæskade med kampminutter.

- Jeg er meget glad. Det har været otte lange måneder. Jeg mangler selvfølgelig noget spilrytme, for træning kan uanset arbejdsindsatsen ikke erstattes med kampe. Jeg er fokuseret mentalt og har brug for kampe, siger Simon Kjær til Milan TV om sit comeback.

Med Simon Kjær tilbage på grønsværen er han også tilbage i omklædningsrummet på samme vilkår som resten af truppen.

Her er han en af lederne på AC Milan-mandskabet, men han er alligevel ikke den der råber højest, men når han gør, så vejer hans stemme meget tungt ifølge holdkammeraten Alessandro Florenzi

- Kjær siger ikke så meget, men når han siger noget, så giver alle deres opmærksomhed til ham, fortæller højre backen til Gazzetta dello Sport ifølge milannews.it.

Det vil den også gøre fremadrettet, da danskeren er sin skade kvit og dermed er klar til den nye sæson i Serie A, som AC Milan indleder den 13. august mod Udinese.

Milaneserne går ind til den nye sæson som forsvarende mestre, da de sikrede sig mesterskabet foran Inter i sidste sæson.

Simon Kjær blev efter sin skade meldt ude for resten af sæsonen, men i løbet af efteråret efterlod han et solidt aftryk med et hav af sejre, der grundlagde guldfesten tidligere på sommeren.

Før sin skade var danskeren fast mand for AC Milan, men i hans fravær har særligt Pierre Kalulu taget nogle store skridt i italienernes defensiv. Fikayo Tomori er også en del af AC Milans defensive rotation, mens man har solgt Alessio Romagnoli til Lazio.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.