• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Skæbnekamp: AS Roma-træner nærmer sig fyring

Foto: Getty Images

Storklubben AS Roma skal måske snart have ny cheftræner.

Af Victor Risager

Der kan meget vel være et trænerskifte på vej i traditionsklubben AS Roma.

Sædet under cheftræner Paulo Fonseca har længe været varmt, og nu nærmer han sig efter sigende et exit fra klubben. Det skriver flere italienske medier, heriblandt Il Messaggero.

Ovenpå en række skuffende resultater mødtes Paulo Fonseca med hovedstadsklubbens ejere, Dan og Ryan Friedkin, samt sportsdirektør Tiago Pinto mandag, og der var blevet spekuleret i, om han ville blive fyret ved det møde.


Det var dog ikke tilfældet, men senere på ugen kan AS Roma fyre ham.

Torsdag møder AS Roma nemlig Manchester United i returopgøret af Europa League-semifinalerne, efter det første opgør sluttede 6-2 til englænderne. Hvis det slutter med endnu et skuffende nederlag, kan han meget vel fyres, skriver Il Messaggero.  

I så fald skriver den romerske avis, at Bruno Conti, Morgan De Sanctis, Fabrizio Piccareta og Alberto De Rossi er kandidater til at overtage tjansen på vikarbasis.

Det ventes, at Roma til sommer henter den tidligere Napoli-, Chelsea- og Juventus-træner Maurizio Sarri til klubben som ny cheftræner. Det er endnu ikke bekræftet. 

Tidligere har italienske medier skrevet, at spillerne i Roma skulle være utilfredse med Paulo Fonseca. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020