Video : Tipsbladet
Serie A

Skidt start: Lindstrøms cheftræner fyringstruet

Det er kun blevet til et par måneder for Rudi Garcia i Napoli.

Napoli vandt i sidste sæson et længeventet mesterskab, men måtte kort efter se deres cheftræner Luciano Spalletti forlade klubben. I stedet kom Rudi Garcia ind, men efter en svingende start i de første otte kampe, så er han tilsyneladende til overvejelse.

Det skriver Sky Sports Italia.

Her bliver der peget på, at Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis har haft et møde med Garcia og klubbens stab mandag, hvor de har skulle diskutere fremtiden for projektet i klubben. 

Det skulle betyde, at Napoli-præsidenten nu skulle være i seriøse overvejelser om at fyre franskmanden i de kommende dage. Det vil betyde, at han har landsholdspausen til at finde en erstatning til ham.

Dette kommer desuden også efter, at han havde udtalt sig om, at deres nyindkøbte dansker Jesper Lindstrøm skulle gøre det bedre i de kampe, hvor han fik chancen. 

- Han er ved at lære mønstrene. Han kan spille på kanten og bag angriberen, men når han er på banen er hans præstation nødt til at være bedre end det, han har vist, fortalte Garcia til Tuttomercatoweb og fortsatte:

- Men vi må lade ham arbejde. Han arbejder godt til træning, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at hjælpe ham. Han har brug for tid, men han kan hjælpe os meget og på forskellige måder, sagde Napoli-cheftræneren.

Napoli er på femtepladsen i Serie A med syv point op til Milan på førstepladsen.