• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Ny æresborger: Skov Olsens træner overlevede kræft

Foto: Getty Images

Sinisa Mihajlovic kan nu kalde sig æresborger i den by, som han reddede fra nedrykning.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Skov Olsen serbiske cheftræner i Bologna, Sinisa Mihajlovic, er blevet udråbt som æresborger i byen onsdag, hvor borgmester Matteo Lepore stod i spidsen for kåringen af ham.

Det melder den italienske klub via dens twitter-profil.

Det kommer efter, at han er kommet ovenpå efter at være blevet ramt af leukæmi og rask igen. Dermed er han tilbage på bænken igen efter en periode, hvor han styrede træninger og holdt taktiske samtaler fra sin hospitalsseng.

At han nu er blevet æresborger kommer også kort efter, at han har udgivet sin selvbiografi, hvor han blandt andet beskriver, at han har to fødselsdage. Én i Vukovar 20. februar 1969 og én i Bologna 29. oktober 2019.

For ham var det da også pudsigt, at det netop skulle være netop dér, at han skulle blive syg.

- Det var skæbnen, at sygdommen skulle få fat, mens jeg var i Bologna, hvor man har en af de bedste cancer-centre i verden, siger Mihajlovic og mindes, at han blev hentet ind for at redde klubben fra nedrykning - og endte på en 10. plads i Serie A, hvor der er 20 hold.

Endvidere slår han fast, at det er værd at huske på, at man ikke lever på grund af manglen på problemer, men på trods af problemer.

For Andreas Skov Olsen er det måske en sætning, som han skal skrive bag øret. Problemerne med at få spilletid i Bologna er ved at blive ganske store, når det kommer til spilletiden. Læs hvad han selv siger om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020