Video : Tipsbladet
Serie A

Slut til sommer: Nissen skal væk fra Roma

Der skal spares penge i den italienske hovedstadsklub, og det får betydning for Rasmus Nissen Kristensen.

Rasmus Nissen Kristensen er i denne sæson udlejet fra den engelske klub Leeds til italienske Roma, og det ser nu ud til, at han kender sin fremtid efter sommerferien. Det bliver i hvert fald ikke i Rom.

Det skriver den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Her bliver der peget på, at romerne skal spare 370 millioner kroner, og det kommer de blandt andet til at gøre ved at spare på en masse lønninger. Heriblandt Rasmus Nissens, som nu kan se frem til et skifte til sommer.

Han er ikke alene om at kunne se sin tid i Roma være forbi. Det gælder også Lukaku, Huijsen, Sanches, Angeliño, Azmoun og Llorente, som står til at skulle tilbage til deres henholdsvise klubber.

I sidste sæson rykkede Rasmus Nissen ned med Leeds fra Premier League, og han rykkede efterfølgende en tur til Serie A i stedet for at spille en sæson i den næstbedste engelske række. Leeds har dog retning mod en retur, da de i øjeblikket er på førstepladsen i Championship.

Hos Leeds har han kontrakt frem til sommeren 2027.

Selv har Nissen spillet med i næsten alle Romas Serie A-kampe, men han har dog ikke været registreret i deres Europa-trup, hvorfor han ikke har spillet med dér for dem.

Tidligere i karrieren har Rasmus Nissen Kristensen spillet i FC Midtjylland, Ajax, Red Bull Salzburg og altså Leeds.