Smal sejr sender Milan til tops

Simon Kjær spillede anden halvleg, da Milan hjemme på San Siro slog Torino med 1-0 og lagde afstand i toppen.

Det var ikke overbevisende hele vejen, men med en sejr på 1-0 hjemme over Torino er Simon Kjær og AC Milan nu i front af Serie A med et forspring på tre point.

Dog har forfølgerne fra Napoli spillet en kamp mindre og kan altså komme på pointmæssig omgangshøjde.

Milan har fået en fremragende start på sæsonen, hvor det er blevet til ni sejre og en enkelt uafgjort i sæsonen.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær indledte opgøret på bænken, men kom ind fra starten af anden halvleg.

På det tidspunkt var kampens enlige scoring faldet. Den kom allerede efter 14 minutters spil.

Her dukkede den franske angriber Olivier Giroud op ved bageste stolpe, da et hjørnespark blev forlænget, så han kunne trampe bolden ind i mål.

Gæsterne var mest i boldbesiddelse, men blandt andet med Simon Kjær på banen efter pausen holdt Milan-defensiven stand og kunne hjemtage de tre vigtige point.