• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Obaida El-Itr

Spottet i Tyskland: Stjerneangriber til Bayern?

Foto: Getty Images

Victor Osimhen er blevet sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, og onsdag blev han spottet i Tyskland.

Af Obaida El-Itr

Napoli-angriberen Victor Osimhen er blevet rygtet væk til et hav af klubber på det seneste. Det er især Bayern München, Manchester United og Chelsea, der er blevet nævnt, da alle klubber mangler en målfarlig 9'er.

Onsdag er et billede af den nigerianske målsluger blevet delt på de sociale medier, og det har pustet til rygterne om et muligt skifte til Bayern. Osimhen er nemlig blevet spottet i Berlin, den tyske hovedstad, og en række medier spekulerer i, om Napoli-spilleren er rejst til Tyskland for at forhandle en aftale på plads sammen med sine repræsentanter.

Christian Falk, der er sportschef hos avisen Bild, skriver dog på Twitter, at de to parter ikke forhandler. Napoli kræver angiveligt et beløb, som Bundesliga-klubben på ingen måde har tænkt sig at betale.

Ifølge Football.Italia ønsker Napoli at indkassere i omegnen af 150 millioner euro, cirka 1,1 milliard kroner, for topscoreren Osimhen.

Den 24-årige Napoli-profil har i indeværende sæson scoret 28 mål i 37 kampe for napolitanerne, der vandt det italienske mesterskab for første gang i 33 år.