Video : Tipsbladet
Serie A

Stjerne kan blive presset ud af Juventus

Dusan Vlahovic kan blive smidt ud af svingdøren i Juventus, hvis det lykkes dem at hente en brandvarm angriber hos konkurrenterne

Dusan Vlahovic kan blive kylet ud på røv og albuer i Juventus.

"Den Gamle Dame" har nemlig meldt sig ind i kampen om Joshua Zirkzee, der har spillet en stor rolle i Bolognas flotte sæson, hvor han noterede sig for 11 mål og fire assists. 

AC Milan har ellers været favoritter til hollænderens underskrift, men nu har Juventus altså planer om at hente ham for snuden af milaneserne, og hvis den plan bliver gjort til virkelighed, skulle man angiveligt være klar til at skille sig af med Dusan Vlahovic, der har været at finde i klubben i mere end to år. 

Det bliver dog ikke nogen nem opgave at frarøve AC Milan i at hente den målfarlige hollænder. Milano-klubben har allerede informeret Bologna om, at de ønsker at Zirkzee denne sommer. På trods af hollænderens flotte sæson i Serie A, er han dog ikke blevet vejet god nok til at repræsentere det hollandske landshold til EM. 

Én, der derimod skal til EM, er netop Dusan Vlahovic, som skal repræsentere Serbien i Danmarks gruppe, hvor også England og Slovenien indgår. Den 24-årige serber har i sin tid i Juventus scoret 41 mål på 101 kampe, hvilket er ganske pænt, men altså ikke nok til at han kan vide sig sikker på ikke at blive erstattet og smidt ud af bagdøren i Torino-klubben.

AC Milan og Juventus er dog langt fra de eneste bejlere til Joshua Zirkzee, der har en fortid i Bayern München. Også Arsenal og Manchester United er tidligere blevet kædet sammen med den formstærke angriber.