Serie A Lars Gram-Hanssen

Stjerne revser Zlatan: Han bidrog ikke

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic har igen sendt en stikpille til Hakan Calhanoglu, og denne gang har Inter-stjernen valgt at give svenskeren svar på tiltale.

Af Lars Gram-Hanssen

Zlatan Ibrahimovic er kommet på kant med sin tidligere holdkammerat Hakan Calhanoglu, efter at svenskeren sendte en stikpille til Inter-stjernen under Milans mesterskabsparade. 

Her greb Ibrahimovic således mikrofonen og bad Milan-fansene om at sende en besked til Calhanoglu, der sidste sommer forlod Milan til fordel for Inter. Ifølge Goal havde Ibrahimovic også iført en oppustelig dukke en trøje med Calhanoglus navn på ryggen.

Og det er altså disse aktioner fra Zlatan Ibrahimovic, som nu har fået Hakan Calhanoglu til at lange ud efter sin tidligere holdkammerat. 

- Ibrahimovic er en mand på 40 år, ikke 18, så jeg ville ikke gøre den slags, hvis jeg var på hans alder. Han kan bare godt lide at være i fokus, lyder det således, ifølge Tivibu Spor, fra Calhanoglu. 

- Han bidrog ikke til Scudetto'en i sidste sæson. Han spillede næsten ikke, men alligevel gør han alt for at komme i fokus. Det er også altid ham, der ringer til mig for at spørge, om vi skal gå ud på restaurant eller køre en tur på motorcykel. Han skrev også om mig i sin bog. Han var nødt til at skrive et eller andet, ellers havde siderne været blanke. For at være ærlig, så er det bedst ikke at lade sig gå på af det.

I sin bog Adrenalina skrev Ibrahimovic, at Calhanoglu 'udnyttede en tragisk situation', da tyrkeren skiftede til Inter efter Christian Eriksens kollaps. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.