• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Stor ros til Eriksen: Conte har fået et nyt våben

Foto: Getty Images

Christian Eriksen ser efterhånden ud til at have fundet sin plads efter et svært første år i Inter.

Af Oliver Okstrøm

Christian Eriksens tid i Inter har været fyldt med uro, og tilbage i december var ledelsen i den italienske storklub tilmed ude og fortælle, at danskeren var blevet sat til salg. Det blev dog ikke til noget klubskifte, og i stedet har landsholdsprofilen fået en del spilletid.

Det er noget, som man også har lagt mærke til i den store sportsavis La Gazzetta dello Sport, hvor der bliver peget på, at man nu har fundet løsningen for Eriksen. 

I en analyse af den taktiske udvikling i Milano-klubben bliver der peget på, at man undervejs i denne sæson har bøvlet lidt med, hvem der skulle spille i venstresiden af deres 3-5-2-opstillings midtbane.

Her har det først været Sensi og Biraghi på de to yderste pladser til venstre, mens det efterfølgende var Gagliardini og Young. Nu ser det ud til, at Antonio Conte endelig er kommet frem til, at det skal være Ivan Perisic og Christian Eriksen.

Pudsigt nok har Perisic også været igennem en svær periode med Conte som cheftræner, da han i første omgang blev lejet ud til Bayern, da man ikke mente, at kroaten passede ind i trænerens spillestil. Men det har ændret sig.

- Med Eriksen og Perisic har Conte et nyt våben, skriver avisen.

Conte var da også efter den seneste kamp i Serie A ude med stor ros til både Eriksen og Perisic.

- Ivan Perisics og Christian Eriksens udvikling gør mig stolt. Nicolo Barella ankom til Inter og passede straks godt ind. Andre spillere har brug for mere tid, Eriksen havde også brug for tid. Han har forstået vores ideer, og det samme gælder Perisic, lød det fra Antonio Conte.

Inter-træneren er dog ikke den eneste, som ser et lys i Eriksen. Det samme gør en af klubbens legender. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: OB - SønderjyskE

Vinderen af dette opgør holder sig fri af nedrykningsballaden, mens taberen kan blive involveret.

Mere Superliga

Fokus