Video : Tipsbladet
Serie A

Transferjournalist: Stor tvivl om danskers fremtid

Victor Kristiansen går en spændende sommer i møde, hvor han blandt andet skal få en afklaring på fremtiden. Lige nu er alt oppe i luften, siger transferjournalist.

Victor Kristiansen har haft en god sæson. Den danske venstre back har været så godt som fast mand i Bologna, der kæmper for at ende på en imponerende tredje- eller fjerdeplads i Serie A, mens han også er kommet ind omkring landsholdets idealopstilling.

Til gengæld går “VK” en spændende sommer i vente.

Der venter med al sandsynlighed en EM-slutrunde med Danmark, men derefter skal der også styr på klubkarrieren. Skal han blive i Bologna, som har lejet ham i Leicester med en købsoption? Skal han tilbage til Leicester? Skal han til en helt tredje klub?

Lige nu er intet afgjort, fortæller transferjournalisten Gianluca Di Marzio til Tipsbladet.  

- Det er svært at sige på nuværende tidspunkt. Det afhænger af, om Leicester bliver ramt af et transferforbud, eller om de har brug for indtægter med de nye regler.

- Det afhænger også af, hvad Leicester’s planer er med ham, og så afhænger det også af hvilken træner de får i Bologna, siger Gianluca Di Marzio.

Bologna er lige nu trænet af Thiago Motta, men han skal videre i karrieren og ventes at tage til Juventus. Derfor skal en ny cheftræner ind i klubben. 

- Det har også en betydning, om Bologna får [Maurizio] Sarri, [Vincenzo] Italiano eller [Eusebio] Di Francesco som træner, fordi selvfølgelig vil den nye Bologna-træner vurdere truppen og tage stilling til, om han vil have ham eller om han ikke vil have ham. Og det handler også om klubben har tænkt sig at bruge penge eller ej.

- Så det er virkelig svært at sige på nuværende tidspunkt, om Kristiansen bliver hos Bologna eller skifter til et andet hold, fortæller Gianluca Di Marzio.

Victor Kristiansen, 21 år, har kontrakt med Leicester til sommeren 2028.