Video : Tipsbladet
Serie A

Store Milan-problemer baner vejen for Simon Kjær

AC Milan er ramt af karantæner og skader forud for næste uges Serie A-brag mod Inter, hvorfor der nu er lagt op til, at Simon Kjær skal spille fra start.

AC Milan har fået en flyvende start på Serie A-sæsonen, men for cheftræner Stefano Pioli er der alligevel grund til panderynker i disse dage. 

Forud for næste uges derby mod Inter er AC Milan nemlig blevet ramt af skader til profilerne Olivier Giroud og Theo Hernandez, der begge er tvivlsomme til braget på San Siro. 

Samtidig er Fikayo Tomori ramt af karantæne efter sit røde kort mod Roma, og ifølge La Gazzetta dello Sport er AC Milan nu tilmed blevet ramt af en muskelskade til forsvarsspilleren Pierre Kalulu, der ellers skulle have afløst Tomori i englænderens karantænefravær. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport vil der til kampen mod Inter blive tale om et midterforsvar bestående af Malick Thiaw og Simon Kjær, hvis ikke Pierre Kalulu når at blive sin skade kvit. 

Den danske landsholdsanfører har ellers fået yderst begrænset spilletid for AC Milan i sæsonens tre første spillerunder, hvor det blot er blevet til sammenlagt 13 minutter på banen. 

Inter og AC Milan er de eneste to hold, der har hentet maksimumpoint i Serie A i denne sæson, så der er lagt op til et ægte topbrag i Milano på lørdag. 

Inden da skal Simon Kjær dog i første omgang i aktion i Helsinki i aften, hvor Danmark møder Finland i en særdeles vigtig EM-kvalifikationskamp. Landsholdets anfører starter dog opgøret på bænken, hvilket du kan læse mere om HER.