• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Bye Marboe

Stryger udskiftet i Udinese-skuffelse - sent Parma-point uden Cornelius

Foto: Getty Images

Udinese tabte søndag 3-1 Sampdoria. Parma spillede 2-2 med Bologna efter to scoringer i tillægstiden.

Af Mads Bye Marboe

Lasse Schöne var med et suverænt frisparksmål med til at sikre Genoa en 2-0-sejr over SPAL i søndagens tidlige Serie A-kamp, men der var også masser af kampe fra Italien med kampstart klokken 19.30.

Udinese mødtes blandt andet med Sampdoria i en vigtig kamp i bunden af rækken, og her var Jens Stryger Larsen med fra start.

Det var imidlertid Kevin Lasagna, der først kom til at spille en afgørende rolle, da han bragte Udinese i front efter 37 minutter. Fabio Quagliarella fik siden udlignet for Sampdoria i første halvlegs tillægstid.

Læs også:Tidligere landsholdsspiller: Eriksen banker ikke døren ind fra start

Midt i anden halvleg blev Stryger Larsen taget fra banen, og så blev det i stedet 2-1 til gæsterne. Med et imponerende saksespark sendte Federico Bonazzoli således Sampdoria på sejrskurs.

Der var jubel i Udinese-lejren få minutter senere, hvor Bram Nuytinck fik bolden i nettet, men scoringen blev annulleret efter VAR-gennemsyn. I de døende minutter fik Manolo Gabbiadini i stedet cementeret sejren med sin scoring til 3-1, der også blev kampens slutresultat.

En af de andre kampe, der blev spillet, stod mellem Parma og Bologna. Her var hjemmeholdet uden Andreas Cornelius, som døjede med en skade, mens Andreas Skov Olsen blev indskiftet efter 77 minutter.

På Stadio Ennio Tardini lignede det, at tingene hurtigt blev sat på plads, for rutinerede Danilo headede Bologna i front efter blot tre minutter, og Roberto Soriano sørgede for at udbygge føringen i det 16. minut.

Læs også:Problemer i Parma: Person corona-smittet og Cornelius ramt af skade

Parma-træner Roberto D'Aversa forsøgte umiddelbart efter pausen og i løbet af anden halvleg med flere offensive indskiftninger, men det lignede længe, at det ikke ville få nogen effekt. Henholdsvis tre og fem minutter inde i tillægstiden fik Jasmin Kurtic og indskiftede Roberto Inglese dog bragt balance i regnskabet, så det sluttede alligevel med et point til begge mandskaber.

I de resterende kampe spillede Cagliari og Lecce 0-0, mens det sluttede 1-1 mellem Hellas Verona og Fiorentina.

Læs også:Cornelius' Parma kan ånde lettet op: Ingen er smittet af coronaramt ansat

Læs også:Zlatan er usikker på AC Milan-fremtid

Læs også:Schöne på tavlen i vigtig Genoa-sejr

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus