Foto: Getty Images
Serie A

Surt for Isaksen: Udgik med en skade for Lazio

Gustav Isaksen forlod allerede banen midtvejs i første halvleg.

Det var lige begyndt at se godt ud for Gustav Isaksen, og nu har han fået sig en en nedtur. Det skete under tirsdagens opgør mod Genoa i den italienske pokalturnering.

Her måtte han nemlig udgå med en skade, da han efter 26 måtte halte fra banen i opgøret, der endte med en Lazio-sejr på 1-0 efter Guendouz' scoring efter fem minutter.

I situationen med Isaksens skade måtte han ned og tage om sit ene lår, hvorefter der blev appelleret efter at blive skiftet. Det blev han, hvor hans direkte konkurrent om spilletid i klubben Felipe Anderson kom ind for Isaksen i stedet. 

Det var 15. gang, at Isaksen var på banen for Lazio efter skiftet i sommerens transfervindue fra FC Midtjylland. Dog har de fleste af dem været som indskifter og nogle gange med begrænset spilletid.

Den danske kantspiller fik dog vist sig særdeles flot frem i Champions League-kampen mod Celtic for nyligt. Her diskede han op med assisterne til begge mål i deres 2-0-sejr, som viste sig at blive rigtig vigtig.

Gustav Isaksen har desuden startet inde mod Cagliari og nu Genoa.

Foruden ham er også Luis Alberto, Mattia Zaccagni, Alessio Romagnoli og Nicolo Casale på skadeslisten i Lazio.

Det er desuden kommet frem, at der er mulighed for, at Isaksen får en smule nemmere ved at komme i betragtning til flere startpladser for den italienske hovedstadsklub. Læs mere om det her.