• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Karl Dorph Søe

Svingdør i Milano: Kjær kan blive den nye Zlatan

Foto: Getty Images

Det tyder på, at der kan komme stor udskiftning i Milanos trup til sommer, og her kan Simon Kjær få en særlig rolle.

Af Karl Dorph Søe

Når Serie A-sæsonen går på hæld søndag, skal AC Milans trup til eftersyn. 

Det er meldingen fra La Gazetta dello Sport, der varsler en travl transfersommer for Stefano Pioli og kompagni, der skal forsøge at hente Serie A-trofæet tilbage til Milano næste sæson. 

En af dem, hvis fremtid i modebyen har været genstand for spekulation, er danske Simon Kjær, der har kontraktudløb til næste sommer. 

Den danske landsholdsspiller har leveret svingende præstationer i løbet af sæsonen, og på et tidspunkt lignede det, at hans tid lakkede mod enden i den italienske mesterklub.

Den 34-årige dansker har dog fået melodien til at spille i den seneste tid, og der er nu ikke noget, der peger i retning af, at han forlader klubben til sommer. 

Der kan dog ifølge flere italienske medier ske udskiftninger i den bagerste kæde blandt Kjærs kollegaer, men indtil videre er danskeren fredet.

Det skriver La Gazzeta dello Sport og Milanpress.it, hvor sidstnævnte sammenligner Simon Kjær med selveste Zlatan Ibrahimović.

- Thiaw er vokset meget, og Kjær er en betroet mand, der skal forblive for at være den nye Ibrahimović. Enten Kalulu ellere Tomori kan være på vej væk, men kun hvis markedsforholdene er rigtige, skriver det italienske medie. 

Når danskeren bliver sammenlignet med den svenske fodboldlegende, er det på grund af hans store erfaring, som også La Gazzetto dello Sport fremhæver.

- Thiaws udvikling og Kjærs store erfaring risikerer at sende enten ​Kalulu eller Tomori ude i kulden, skriver den italienske avis. 

Kjær har kontraktudløb i Milano-klubben i 2024.