• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jacob Quvang

Tålmodighed: Så kan Højlund koste 600 mio. kr.

Foto: Getty Images

Det er langtfra sikkert, at Rasmus Højlund skifter klub til sommer, for Atalanta kan have en helt anden plan.

Af Jacob Quvang

Rasmus Højlund går en enormt spændende sommer i møde.

Danskeren er blevet nævnt som et konkret transfermål for Manchester United, som vil hente en angriber, der er på vej frem, og som kan supplere indkøbet af en stjerneangriber.

Her er man varme på danskeren, som angiveligt vil koste 40 millioner pund, hvilket svarer til godt og vel 340 millioner kroner. 

Det er dog en pris, som Atalanta nærmest kan fordoble, hvis man udskyder en stor Højlund-transfer med et år. Sådan lyder vurderingen fra det italienske medie Il Giorno. 

Her peger mediet på, at man med held og dygtighed kan smadre Højlunds markedsværdi op på et niveau på omkring 600 millioner kroner. 

- Det er ikke indlysende, at klubben ønsker at sælge ham allerede i år. Akkurat som den anden juvel Giorgio Scalvini, som er af samme årgang. Den sandsynlige retur til europæisk fodbold og endnu et års arbejde under ledelse af Gasperini, kan kun gøre danskeren endnu bedre og bringe hans markedsværdi op på mere end 600 millioner kroner, vurderer Il Giorno. 

Rasmus Højlund kom i weekenden på måltavlen for Atalanta, da man vandt 3-1 over Hellas Verona. Inden da havde Højlund ikke scoret i Serie A i godt og vel to måneder.