Video : Tipsbladet
Serie A

Tæt på exit: Milan ser på tre som Kjær-erstatning

Simon Kjærs kontrakt med Milan udløber til sommer, hvorfor klubben har sporet sig ind på tre kandidater som arvtager for danskeren.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær har kontraktudløb med Milan til sommer, og det lader ikke til, at der er en forlængelse af den lige om hjørnet. Derfor er jagten nu gået ind på en erstatning i Milano.

Det skriver den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Her bliver der peget på, at man i de seneste to transfervinduer har været på markedet for at finde en ny forsvarsspiller til truppen, og særligt efter januars vindue kan det ikke længere vente til sommer.

Milan skulle i den forbindelse have fundet frem til tre emner, hvor spilleren øverst på ønskelisten skulle være Maxence Lacroix fra tyske Wolfsburg og dernæst Lilian Brassier fra franske Brest.

Begge har kontraktudløb i 2025, hvilket vil gøre forhandlingerne nemmere for den italienske storklub - og hvis det ikke kan lade sig gøre at få en rabat på prisen for en af de to, så er der også en tredje mulighed, meldes det.

Det handler om Fulhams Tosin Adarabioyo, der har kontraktudløb til sommer.

Endvidere bliver der peget på en række andre spillere, som Milan er ude efter til andre positioner. Det er blandt andet Leipzigs Sesko og Bolognas Zirkzee - og der er udsigt til flere indkøb og en sommer flere store af slagsen, hvor salg af de største navne derfor kan blive nødvendigt. 

Her bemærkes det, at Theo Hernandez og Maignan er interessante for Bayern, mens Leao er i PSG's sigtekorn som erstatning for Mbappé.