Video : Tipsbladet
Serie A

Tager ofte pis på Morten Frendrup

Med Morten Frendrup og Morten Thorsby på samme hold giver det anledning til en masse jokes fra holdkammeraterne.

Med to gange Morten på samme hold, har holdkammeraterne i Genoa tilsyneladende fundet ud af, at det kan skabe en masse forvirring og sjov.

Danske Morten Frendrup og norske Morten Thorsby er begge på kontrakt i Serie A-klubben. De har et godt forhold til hinanden gennem deres skandinaviske rødder, men de er også centrum for en masse grin.

Det fortæller Morten Frendrup i et interview med Pianetagenoa1893.net.

- At have to spillere på samme hold, der hedder Morten, kan nogen gange være lidt forvirrende. Vores holdkammerater laver selvfølgelig en masse jokes med os. Nogle gange råber de vores navn, når vi står i nærheden af hinanden, siger midtbaneslideren.

Morten Frendrup har i lidt over halvandet år trukket Genoa-trøjen over hovedet, efter han i januar 2022 blev købt i Brøndby IF. Midtbanemandens debut lod vente på sig, og da han endelig blev kastet for løverne mod Atalanta sidste forår, var det på en uventet position.

- Jeg gjorde min debut som højre back. Det er ikke min yndlingsposition, men da træneren bad mig om at spille positionen, var jeg bare glad for at kunne træde ind på grønsværen. Jeg foretrækker at spille på midtbanen, men det vigtigste for mig er trods alt at spille. Så hvis jeg skal spille back, så gør jeg det, siger Morten Frendrup.

Genoa havde flere spillere ude med skader på højre back-positionen i foråret 2022, men de er vendt tilbage, og derfor har Morten Frendrup erobret den ene af tre midtbanepositioner.

Danskeren er fast mand hver gang og spiller altid fuld tid. Selvom det pointmæssigt ikke er alverden, hvad Genoa har skrabet sammen efter syv spillerunder, så stråler Morten Frendrup hver gang.

- En utrættelig spiller, upåfaldende, men enormt vigtig. På banen er han mere en bulldog på trods af sin fysik, som ikke er imponerende. Det er svært at erobre bolden fra ham, og han sender den videre uden - næsten - nogensinde at begå en fejl, skrev La Repubblica for nyligt.

22-årige Morten Frendrup bør også være i spil til en landsholdsudtagelse senere tirsdag. Særligt fordi Thomas Delaney ikke er i betragtning, da han har brækket kravebenet. Derfor er der en midtbaneplads åben hos Kasper Hjulmand.