• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mathias Høj Jensen

Tidligere landsholdsspiller: Eriksen banker ikke døren ind fra start

Foto: Getty Images

Det er ikke blevet til en fast startplads for Christian Eriksen i Inter endnu, men ifølge Thomas Helveg skal man give danskeren tid til at falde til i klubben.

Af Mathias Høj Jensen

Christian Eriksen har i manges øjne ikke fået den perfekte start i Inter, men ifølge den tidligere landsholdspiller Thomas Helveg er danskeren ikke typen, der leverer fra dag ét.

Det fortæller han i det italienske tv-show Taca La Marca.

- Christian er ikke den type, der gør forskellen på sin første dag. Han skal bruge tid på at lære miljøet at kende. Han er ikke spilleren, der banker døren ind fra start, siger Helveg.

- Han er en meget rolig dreng, og en mester må forventes at have en anderledes karakter. Hvad han kan håbe på, er at kunne få noget tid, hvor han kan spille uden frygt for ikke at blive succesfuld.

Eriksen har fået spilminutter i samtlige Serie A-kampe, siden han skiftede til Inter, men han har kun været med fra start i halvdelen af kampene.

Senest blev Inter-danskeren skiftet ind med få minutter tilbage mod Verona, hvor holdet skuffende spillede uafgjort 2-2.

Sportsdirektøren i Inter, Giuseppe Marotta, har udtalt til Sky Sports Italia, at man skal være tålmodig med henblik på spilletiden til Eriksen i den italienske storklub.

Mandag får han igen muligheden for at komme i aktion, når Inter møder Torino hjemme på San Siro i jagten på andenpladsen i Serie A.

Opgøret fløjtes i gang klokken 21.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus