• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Tidligere Superliga-stjerne hyldes af legende

Foto: Getty Images

Tidligere FC Nordsjælland-profil modtager en storslået hyldest af den tidligere engelske landstræner Fabio Capello.

Af Ole Hoffskov

Stanislav Lobotka lignede en fremtidig stjerne, da han tørnede ud for FC Nordsjælland i Superligaen, og det er han blevet. I øjeblikket er slovakken en stor profil i Napoli, der har fejet al modstand af banen i både Champions League og Serie A i denne sæson. 

Én, der er særligt imponeret over Stanislav Lobotka, er Fabio Capello, og han ved  i hvert fald, hvad han snakker om.

76-årige Fabio Capello har blandt andet stået i spidsen for AC Milan, Real Madrid, AS Roma, Juventus og det engelske landshold, så han har arbejdet med talrige topspillere, og den kategori tilhører Lobotka ubetinget, mener han.

- Der er få, der kan måle sig med ham, og med "få" mener jeg, at jeg ikke kan få øje på nogen. For mig er han den mest komplette i Serie A i den rolle, han indtager. Han er intelligent, han er altid i god form, han mister aldrig bolden, og han er aggressiv, siger Fabio Capello til II Mattino.

Han fastslår, at det eneste, der kan bekymre ham en lille smule, er om Stanislav Lobotka, kan klare det kæmpe pres, der er på Napoli, og som bestemt ikke er blevet mindre efter klubbens fænomenale sæsonstart.

Stanislav Lobotka tørnede ud for FC Nordsjælland fra 2015 til 2017, og han spillede 62 kampe for Farum-klubben uden at score et eneste mål.