Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Træner i Danmark: Her vender Damsgaard retur

Foto: Getty Images

Mikkel Damsgaard er så småt ved at pakke kufferterne efter længere tids genoptræning i Danmark.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mikkel Damsgaard har set til fra sidelinjen efter han måtte udgå med en knæskade i en landskamp midt i oktober mod Østrig.

Siden har han været indlagt på hospitalet med en infektion i selvsamme knæ. Der har efterølgende været flere forskellige meldinger om Damsgaards retur. Så mange, at holdets cheftræner var helt i tvivl om, hvornår hans danske kantspiller ville vende spilleklar igen:

- Jeg kan simpelthen ikke svare af den grund, at jeg risikerer at sige noget forkert, lyder det fra cheftræneren, sagde Sampdoris cheftræner Roberto D'Aversa i sidste uge ifølge Tuttomercatoweb.

Det seneste stykke tid har vinderen af årets mål dog været i gang med genoptræningen hjemme i Danmark. Og nu går forlydener på, at han vender retur meget snart. 

Selvsamme Tuttomercatoweb skriver, at den 21-årige dansker vender retur mod slutningen af januar. Her vil hans form og kondition blive vurderet inden en endelig dato for hans retur til grønsværen kan besluttes.

De skriver i tillæg, at FC København-emnet Albin Ekdal ligeledes kæmper med en skade i foden, men han forventes at vende retur til weekendens kamp mod Torino.