Ny nedtur for Christian Eriksen i Inter-sejr

Inter vandt uden Christian Eriksen topkampen i Serie A mod Napoli med 1-0 og nærmer sig Milan i toppen.

Topstriden i den italienske Serie A er en lige nu en hård duel mellem to Milano-klubber.

Milan har længe ligget på førstepladsen, men forspringet skrumper efter to uafgjorte kampe i træk, og Inter er nu bare et point efter på andenpladsen.

Det er kendsgerning, efter at Milan spillede 2-2 ude mod Genoa, og Inter hjemme vandt topkampen mod Napoli med 1-0, den femte sejr på stribe for Inter.

Milan har 28 point og Inter 27, mens mesterholdet Juventus følger efter med 24 på tredjepladsen.

Topkampen mellem Inter, der havde Christian Eriksen på bænken i hele kampen, og Napoli blev i første halvleg en meget taktisk præget affære, hvor der var langt mellem de store muligheder.

Første halvlegs dramatiske højdepunkt faldt efter knap et kvarter, da Napoli-angriberen Dries Mertens udgik med en skade, der kunne se alvorlig ud.

Midtvejs i anden halvleg kom den spillemæssige dramatik så. Først var Napoli utroligt tæt på at bringe sig foran 1-0.

Lorenzo Insigne afsluttede frækt med hælen, og kun en mesterlig parade fra Inter-keeper Samir Handanovic forhindrede scoringen.

Få øjeblikke efter fik Inter straffespark i den anden ende begået af målmand David Ospina på Matteo Darmian.

Napoli-spillerne brokkede sig voldsomt, og Insigne endda så meget, at han blev udvist.

Inter-angriberen Romelu Lukaku viste efterfølgende koldblodighed med en sikker scoring fra 11 meter, som også blev sejrsmålet.

Trods en mand i undertal havde Napoli chancer til udligning, men Handanovic stod en god kamp i Inter-målet.

Topholdet Milan var tæt på at lide sæsonens første nederlag i Serie A på udebane mod Genoa, der havde Lukas Lerager på banen i hele kampen.

Uden skadede Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic var Milan bagud både 0-1 og 1-2, men den 20-årige back Pierre Kalulu udlignede for Milan med syv minutter tilbage til slutresultatet 2-2.