Vildt: Morten Frendrup med flot mål mod Napoli

Morten Frendrup er i skrivende stund ved at sænke de italienske mestre fra Napoli.

(Opdatering kl. 17.08: Napolis Cyril Ngonge fik udlignet i det 90. minut, og dermed måtte Morten Frendrup og Genoa nøjes med 1-1 mod mestrene).

Han har fået masser af ros for sine præstationer i Serie A, men indtil i dag havde Morten Frendrup aldrig scoret i den bedste italienske række.

Og man kan sagtens sige, at den tidligere Brøndby IF-profil valgte at gemme sit første Serie A-mål til en særlig lejlighed.

Det var nemlig på Stadio Diego Armando Maradona mod de forsvarende italienske mestre fra Napoli, at Morten Frendrup for første gang kom på måltavlen i en Serie A-kamp.

To minutter inde i anden halvleg stod Morten Frendrup placeret det helt rigtige sted på kanten af Napolis felt, hvor den 22-årige dansker bankede bolden forbi Alex Meret i målet.

Dermed ser problemerne også ud til at fortsætte for Napoli, der i skrivende stund ligger nummer 10 i Serie A, blot tre point foran Genoa.

Der mangler omtrent et kvarter af opgøret i Napoli, hvor en anden tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm også er blevet sendt i aktion efter en times spil. Stillingen er 1-0 til Genoa.

Dagens fuldtræffer er ikke Morten Frendrups første i Genoa-trøjen. I sidste sæson scorede den danske midtbanespiller to gange i Serie B.