• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Yann Bisseck får særligt kælenavn i Inter

Foto: Getty Images

Den tidligere AGF-stjerne kan glæde sig over, at Inters fans allerede har givet ham et kælenavn.

Af Victor Risager

Yann Aurel Bisseck scorede i sommer et flot skifte fra AGF til Inter, og i samme ombæring scorede han også et nyt kælenavn. Nemlig “Bisteccone” - et ord, der kan oversættes til “stor bøf” på dansk.

Det fortæller hovedpersonen selv i en video, som Inter har delt på det sociale medie X, hvor den tidligere AGF-stjerne desuden erklærer sig fint tilfreds med sit nye kælenavn.

- Da der var rygter om, at jeg måske ville komme hertil, begyndte folk at kalde mig det. Jeg spurgte nogle mennesker, hvad det betød, og de sagde, at det betyder noget i stil med “bøf”. Jeg synes, det er sjovt. Hvis det er mit nye kælenavn, tager jeg det, siger Yann Bisseck med et grin i videoen.

Og hvorfor har Yann Bisseck så fået det kælenavn? Ja, det melder historien ikke noget om, men det er da nærliggende at tro, at “Bisteccone” minder om tyskernes efternavn, altså Bisseck. Desuden er den tidligere Superliga-stjerne også stor og stærk, så måske har det også haft betydning for valget. 

Den 22-årige tysker kom som sagt til Inter fra AGF i en transfer til over 50 millioner kroner, og han har også fået debut for Inter. I premiererunden fik han nemlig syv minutter på banen mod Monza - siden har han dog blot siddet på bænken.