• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Yussuf Poulsens chef er ved at være på plads i Milan

Foto: Getty Images

Ralf Rangnick virker efterhånden som en mand, der er fortid i RB Leipzig. I stedet bliver han manager i Milan, lader det til.

Af Oliver Okstrøm

I lang tid har det i Italien været mere eller mindre en offentlig hemmelighed, at tyske Ralf Rangnick rykker til AC Milan i den kommende sæson, hvor han eftersigende kommer til at stå for både træningen og rekruttering af spillere.

Denne aften skulle det endvidere være kommet helt på plads. Det melder både Sky Sport Italia, Tuttomercatoweb og MilanNews.it. 

Særligt skulle Milano-klubbens administrerende direktør Ivan Gazidis allerede have informeret om ankomsten af tyskeren til deres tekniske direktør, Paolo Maldini. Derfor ser det ud til, at den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen snart skal have ny chef.

Med Rangnicks rolle i klubben vil det sandsynligvis gøre AC Milan-legenden Maldini helt overflødig, og derfor skulle han være blevet tilbudt en rolle som klubambassadør. Men det forventes at blive afvist af den tidligere back.

Det skyldes, at han allerede har udtrykt forbehold for netop Rangnick, ligesom han også tidligere har haft meget lav interesse for sådan en position i klubben.

Ralf Rangnick har været både sportsdirektør, cheftræner og senest manager i RB Leipzig. Tidligere har han også stået i spidsen for Schalke 04, hvor han vandt den tyske pokalturnering i 2011.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus